Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lemmikkieläinten ruoka ja hyvinvointi

Miten huolella kehitetyn eläintenruoan tulisi toimia?


Yhtä tärkeää kuin se, mitä laitamme Beyond-resepteihin on se, mitä ravintoaineita koirasi elimistö niistä saa.

Siksi panostamme Beyond-koiranruokareseptien kehittämisessä ruoan sulavuuteen. Vain silloin, kun eläimen ruoansulatus voi helposti pilkkoa syödyn ruoan, pääsevät ravintoaineet tehokkasti käyttöön elimistössä.

well being

Maku, rakenne ja nappulakoko

Hyvä ravinto ei ole minkään arvoista, jos lemmikkisi ei syö sitä. Tämä inspiroi ravitsemusasiantuntijoitamme varmistamaan, että jokainen kulho Beyondia tyydyttää koirien makuaistin yhtä lailla kun ravinnolliset tarpeetkin, ja edistää siten lemmikkien kokonaisvaltaista hyvinvointia. Maku, rakenne ja nappulakoko ovat tekijöitä, jotka vaikuttavat ruoan houkuttelevuuteen, joten kiinnitämme reseptejä kehittäessämme erityistä huomiota maittavuuteen.

On tärkeää kiinnittää huomiota siihen, mitä laitamme koiranruokamme resepteihin, mutta tärkeää on myös se, mitä jätämme niistä pois. Kaikki kuivaruokareseptimme sisältävät korkealaatuista proteiinia ensimmäisenä ainesosana. Jokainen resepti on tehty valituista luonnollisista raaka-aineista ja välttämättömistä ravintoaineista, jotta lemmikkisi saisi kaiken, mitä se tarvitsee: maittavaa ruokaa, joka on 100% täysravintoa.