Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lemmikkieläinten ravitsemus

Tiedätkö, kuka on kehittämässä lemmikkisi ruokaa?

Yrityksemme lemmikkieläintenravitsemuksen asiantuntijoilla on ratkaiseva rooli Beyond® -koiranruoan luomisessa. Aina ainesosien valinnasta koko tuotekehitysprosessin kaikkien vaiheiden valvontaan, he optimoivat ainesosat ja välttämättömät ravintoaineet yhteen lemmikkisi pitkäaikaisen terveyden ja hyvinvoinnin tueksi. Kukaan ei ole lemmikkieläinten ravitsemusasiantuntijaa pätevämpi kehittämään ja valvomaan ruokaa, jota annat lemmikillesi joka päivä.

nutrition

5 askelta
ainesosien arviointiin

Valitaan ainesosat, joiden ravintosisältö täyttää korkeat laatuvaatimuksemme
Kerätään tavarantoimittajilta näytteitä raaka-aineista, ja arvioidaan ne lemmikkieläinten ravitsemusasiantuntijatiimin kanssa
Tarkastellaan ainesosaa osana reseptiä optimaalisen ravitsemuksen näkökulmasta
Työskennellään tuoteasiantuntijoiden kanssa testaten ainesosaa läpi koko valmistusprosessin
Valvotaan maittavuuden (maku) ja sulavuuden testausta
Purinan ravitsemusasiantuntijana roolini on varmistaa, että täysruokatuotteet, jotka lanseeraamme, ovat 100% tasapainoista täysravintoa, ja että ne edistävät kissojen ja koirien hyvää terveyttä läpi niiden elämän.

Olen opiskellut eläinten fysiologiaa ja biokemiaa Pariisin yliopistossa ja suorittanut tohtorintutkinnon ravitsemuksen fysiopatologiasta. Beyond®:in tuotekehityksessä valitsin ainesosat niiden korkean laadun perusteella. Työstimme reseptiä tuoteasiantuntijan kanssa löytääksemme ainesosille oikeat suhteet, ja saadaksemme näin aikaan tuotteen, joka tarjoaa kaikki koiran tarvitsemat ravintoaineet ja vielä hieman enemmänkin; premium-tason ravitsemusta.
Jean-Christophe - Purinan ravitsemusasiantuntija