Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Laatu ja turvallisuus

Olemme ylpeitä siitä, että omistamme ja pyöritämme itse tehdasta, jossa ruokamme on tehty. Tämä tarkoittaa sitä, että otamme vastuun tuotteen jokaisen valmistusvaiheen monitoroinnista.

Laatu ja turvallisuus

Ylitämme laatu- ja turvallisuusmääritykset

Tiimissämme Purinalla on yli 400 globaalia tiedemiestä, jotka työskentelevät tehdäkseen lemmikkieläinten elämää parantavia löydöksiä. Laadunvarmistus-, tutkimus- ja tuotekehitysosastoilla työskentelevät kollegamme tarkkailevat jatkuvasti viimeisimpiä tutkimuksia ja tietoja raaka-aineiden turvallisuudesta. Meillä on myös tiedemiehiä, jotka tutkivat havaittuja tai epäiltyjä turvallisuusriskejä, ja tiedottavat muita tiimin jäseniä tutkimuksestaan. Kaikki tämä antaa meille mahdollisuuden luoda korkealaatuista eläintenruokaa, johon voit luottaa.

Safety

Beyond-eläintenruoan tuoteturvallisuus

Tuotteidemme laatu ja turvallisuus ovat tärkeimpiä prioriteettejamme, ja laadunvalvontajärjestelmämme ovat yksiä teollisuudenalan tiukimmista. Kehittyneet seurantajärjestelmämme varmistavat sen, että raaka-aineita seurataan aina tuotantolaitokselle vastaanottamisesta niiden lopputuotteeksi valmistamiseen ja edelleen kauppojen hyllyille saakka.

Varmistaaksemme, että korkealaatuiset eläintenruokamme täyttävät odottamasi standardit, me:

  • Vaadimme jokaista raaka-ainetoimittajaa noudattamaan tiukkoja raaka-aineiden laatuvaatimuksia sekä tuoteturvallisuus- , hygienia- ja tuotantostandardejamme. Tutustu Nestlé Supplier Code–säännöstöömme nähdäksesi lisää yksityiskohtia määräyksistämme.
  • Auditoimme jatkuvasti toimittajiamme varmistaaksemme säännöstön noudattamista, ja toteuttaaksemme filosofiaamme jatkuvasta parantamisesta.
  • Noudatamme yli 50:tä lainkohtaa, jotka koskevat laadukkaan lemmikkieläinruoan tuottamista, ja noudatamme myös Euroopan Lemmikkiruokateollisuusyhdistyksen (FEDIAF) hyvän käytännön ohjeita.