Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Koiranruoan valmistuksen säännökset

Ylittääkö lemmikkisi ruoka teollisuuden standardit?

Olemme ylpeitä siitä, että omistamme ja pyöritämme itse tehdasta, jossa ruokamme on tehty. Tämä tarkoittaa sitä, että otamme täyden vastuun varmistaaksemme, että Beyond® on tuotettu yli 50:n eläinruokatuotantoa säätelevän lainkohdan mukaan. Seuraamme myös Euroopan Lemmikkiruokateollisuusyhdistyksen (FEDIAF) käytännön ohjeita varmistaaksemme, että täytämme ja, jos mahdollista, ylitämme meiltä odotetut vaatimukset.

regulations

Kuka teollisuusalan toimija huolehtii
eläintenruokateollisuuden eduista?

EUROOPAN LEMMIKKIRUOKATEOLLISUUSYHDISTYS (FEDIAF)

FEDIAF edustaa eläinruokateollisuutta 26 Euroopan maassa.

Emme ainoastaan ​​vastaa sääntelyviranomaisten odotuksiin, vaan ravitsemustieteilijöidemme, laadunvalvonta-analyytikoidemme ja tutkimushenkilökuntamme kattavan tietämyksen ansiosta tavoitteemme on ylittää koiranruokasäännösten standardit. Tiedämme esimerkiksi, että tiettyjen ravintoaineiden minimistandardien ylittäminen voi olla hyödyllistä kotieläimille. Esimerkiksi proteiinin minimivaatimus kuivassa lemmikkiruoissa koirille on 18%, mutta Beyond® sisältää proteiinia vähintään 25%. Tämä on vain yksi tapa, jolla ylitämme alan standardit.

Tuoteasiantuntijana roolini on valita oikeat ainesosat, kehittää resepti, työskennellä yhteistyössä tuotannon kanssa ja luonnollisesti varmistaa, että ruoka on ravitsemuksellisesti tasapainoinen ja koirille maistuva. Olen opiskellut ravitsemustieteitä Bourdeaux’n yliopistossa ja olen aina ollut kiinnostunut lemmikkieläimistä ja ruoanlaitosta. Beyond®-tuotteiden kehityksessä työskentelin läheisesti raaka-aineasiantuntijan, ravintotieteilijän ja tehtaan laatuasiantuntijan kanssa kehittääksemme super premium –laatuisen tuotteen, joista koirat nauttivat.

Olen ylpeä työskennellessäni yrityksessä, joka todella välittää tuotteidensa laadusta ja lemmikkieläimistä, jotka kuluttavat tuotteitamme.
Anne Sofia - Tuoteasiantuntija