Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hankinta

Miten lemmikkiruokasi valmistaja hankkii raaka-aineensa?

Tiedämme, että kaikkia koiranruoan ainesosia ei ole tuotettu yhtä hyvin ja, että on monia raaka-aineiden tuottajia, joista valita.

Siksi olemme äärimmäisen valikoivia, kun perustamme suhdetta uuden tuottajan kanssa. Koiranruokiemme raaka-aineiden tuottajilla on tärkeä rooli jokaisen Beyond® -reseptin luomisessa, joten varmistamme alusta lähtien, että he täyttävät odotuksemme raaka-aineiden laatuvaatimuksista, tuoteturvallisuudesta, hygieniasta ja hyvistä tuotantotavoista. Voimme ylpeinä sanoa, että laadunvalvontastandardimme kuuluvat lemmikkiruokateollisuuden tiukimpiin.

sourcing

5 askeltamme lemmikkiruoan ainesosien
tuottajien valintaan:

1
Valikoidaan raaka-aineiden toimittajat
2
Auditoidaan tavarantoimittajan tuotantolaitos
3
Tarkastellaan raaka-aineiden puhtautta säännösten mukaisilla ruokaturvallisuustesteillä ja toksikologisilla analyyseilla.
4
Ennen ostamista testataan jokainen raaka-aine Nestlén analyyttisessä laboratoriossa
5
Käytetään infrapunatekniikkaa arvioimaan valittujen ainesosien puhtautta, sekä proteiini- ja kosteustasoja

Työskentelemme vähentääksemme ympäristöjalanjälkeä, joten pyrimme hankkimaan eläintenruokiemme raaka-aineet niin läheltä Beyond®: in tehdasta Portogruarossa kuin mahdollista. Lisäksi olemme sitoutuneet varmistamaan korkeimman mahdollisen maatilaeläinten terveys-ja hyvinvointitason läpi koko maailmanlaajuisen toimitusketjumme. Eläinten terveydellä ja hyvinvoinnilla ei ole ainoastaan suora vaikutus ruoan turvallisuuteen ja laatuun, vaan se myös edistää pitkän aikavälin taloudellista, ympäristöllistä ja sosiaalista elinkelpoisuutta maatalousyhteisöissä, joiden kanssa Nestlé operoi maailmanlaajuisesti.

Lue lisää sitoumuksestamme eläinten hyvinvointiin toimitusketjussamme:

  • Katso tavarantoimittajiimme kohdistuvat vaatimuksemme liittyen Nestlén Supplier Code –säännöksiin, sekä paikallisiin lakeihin ja säädöksiin liittyen eläinten hyvinvointiin.
  • Tutustu periaatteisiimme Vastuullisen Hankinnan Vaatimuksista, jotka olemme tiedottaneet yhdessä maailmanlaajuisen kumppanimme Maailman Eläinsuojelun (WAP) kanssa.
  • Katso Nestlén sitoumus maatilaeläinten hyvinvoinnista, joka perustuu Maailman Eläinterveysorganisaation (OIE) ohjeisiin. Tähän pohjautuu vaatimuksemme vastuulliselle raaka-ainehankinnalle lihan, siipikarjan, munien ja maitotuotteiden osalta.
  • Lue Kalan ja Äyriäisten Vastuullisen Hankinnan Ohjeistus (RSG), joka alleviivaa tavoitteemme tällä osa-alueella ja osoittaa, kuinka työskentelemme osana Kestävää Kalastuskumppanuutta löytääksemme keinoja jatkuvalle parantamiselle.