Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Koiranruoan valikoidut luonnolliset ainesosat

Me Purinalla käytämme termiä ‘luonnollinen’ kuvaamaan niitä koiranruoan ainesosia, joihin ei ole lisätty mitään, ja jotka ovat säilyttäneet niiden luonnollisen koostumuksensa (linjassa FEDIAF:n Code of good labelling practice –ohjeistuksen kanssa). Olemme ylpeitä voidessamme kuvata monia valitsemiamme ainesosia ‘luonnollisiksi’.

 
      ingredients

Olemme ylpeitä siitä, että korkealaatuinen kana on kanareseptimme ensimmäinen ainesosa. Kana ei ole vain maukasta, vaan se tarjoaa myös välttämättömiä aminohappoja lihasmassan säilyttämiseen ja terveen vastustuskyvyn tukemiseen.

      ingredients

Korkealaatuinen lammas on ensimmäinen ainesosa maukkaassa lammasreseptissämme. Lammas tarjoaa koirallesi välttämättömiä aminohappoja, jotka auttavat lihasmassan säilyttämisessä ja terveen vastustuskyvyn tukemisessa.

      ingredients

Korkealaatuinen lohi on ensimmäinen ainesosa maukkaassa superruokareseptissämme. Maukas lohi antaa koiralle välttämättömiä aminohappoja lihasmassan ylläpitämiseen. Se myös auttaa tukemaan vastustuskykyä.

      ingredients

Uskomme, että viljatuotteet kuuluvat koiran ruokavalioon. Siksi Beyond sisältää yhdistelmän täysjyväohraa ja muita viljoja, jotka voivat tarjota koirille tasaisemman energianlähteen kuin jotkut muut hiilihydraatit, ja auttavat näin niitä pysymään liikkeessä pidempään. Mikä parasta, sisältämällä sekä liukenevia että liukenemattomia kuituja nämä viljat myös auttavat ruoansulatusta.

      ingredients

Rasva on välttämätön osa terveellistä, tasapainoista ruokavaliota ja se on myös tärkeä energianlähde. Rasva on myös välttämättömien rasvahappojen, kuten Omega-3:n ja Omega-6:n lähde. Rasvahapot ovat tärkeitä kokonaisvaltaisen terveyden ylläpitämiselle, sekä ihon ja turkin hyvinvointiin, terveille nivelille ja terveelle vastustuskyvylle.

      ingredients

Huolellisesti valittu kuivattu porkkana tukee jokaisen 100% täysravintonappulan koostumusta.

      ingredients

Huolellisesti valittu kuivattu herne tukee jokaisen 100 % täysravintonappulan koostumusta.

      ingredients

Huolellisesti valittu kuivattu pinaatti tukee jokaisen 100% täysravintonappulan koostumusta.

      ingredients

Tämä huolellisesti valikoitu luonnollinen ainesosa varmistaa, että Beyond Superfood Blend tarjoaa koirallesi 100% täyden ja tasapainoisen aterian.

Lisäaineet

Johtuen raaka-aineen koostumuksen luonteesta ja kypsennysprosessista, jotkut mineraalit ja vitamiinit on johdettava puhdistetusta lähteestä varmistaaksemme, että koirat saavat kaikki nämä välttämättömät mikroravinteet pysyäkseen terveinä. Näin ollen sisällytämme koiranruokiimme lisättyjä vitamiineja ja mineraalisuoloja varmistamaan, että ne ovat 100% täyttä ja tasapainoista ravintoa.

A- Vitamiini: 21 000 KY/kg

A-vitamiini on avainvitamiini monissa kehon toiminnoissa, kuten kasvu, kehitys ja solujen uusiutuminen. Sillä on myös avainrooli vastustuskyvyn ja näön kehittymisessä ja ylläpitämisessä, kuten myös terveen ihon ylläpitämisessä.

D3 -Vitamiini: 680 KY/kg

D-vitamiini auttaa ylläpitämään vahvoja luita tukemalla luuston kehitystä kasvavilla koiranpennuilla. Se toimii myös aikuisiässä luunmurtumien ehkäisyssä ja auttaa pitämään leukaluun vahvana ja terveenä.

E- Vitamiini: 110 KY/kg

E-vitamiini on niin kutsuttu ikääntymistä hidastava anti-aging -vitamiini, joka suojaa solukalvoja vahingoittumiselta. Kierrättämällä kehon vahingollisia vapaita radikaaleja, se toimii osana kehon luonnollista puolustautumista yhdessä vastustuskyvyn kanssa.

Rautasulfaatti monohydraatti: 220 mg/kg

Rautasulfaatti toimii elimistössä raudan lähteenä. Rauta auttaa hapen kuljetuksessa verestä koiran lihaksiin ja se on avain punaisten verisolujen määrän säilyttämisessä ja niiden toiminnassa.

Kuparisulfaatti pentahydraatti: 44 mg/kg

Nämä lisäaineet toimivat elimistölle kuparin lähteenä. Ne osallistuvat moniin solun aineenvaihdunnan prosesseihin, ja myös auttavat ehkäisemään solua ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Sinkkisulfaatti monohydraatti: 370 mg/kg

Nämä lisäaineet toimivat elimistölle sinkin lähteenä. Ne osallistuvat moniin solun aineenvaihdunnan prosesseihin, ja myös auttavat ehkäisemään solua ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Mangaanisulfaatti monohydraatti: 105 mg/kg

Tämä mangaanin lähde on välttämätön monien entsyymien toiminnalle kehossa.